Novosti i edukacije

Radionica "Regulatorni okvir u prometu lijekovima"

U organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) u Zagrebu će se u svibnju 2018. godine održati radionica "Regulatorni okvir u prometu lijekovima". Radionica će se održati u prostorijama HALMED-a, na adresi Ksaverska cesta 4, dok će točni datumi održavanja biti objavljeni naknadno, ovisno o broju prijavljenih polaznika.

Na radionici će biti obrađene teme iz sljedećih područja:

  1. Neispravnosti u kakvoći lijeka
  2. Opskrba hrvatskog tržišta lijekovima
  3. Sigurnosne oznake na lijekovima
  4. Praćenje potrošnje lijekova.

Prijava za sudjelovanje

Molimo Vas da ispunjeni obrazac prijave za sudjelovanje dostavite elektroničkom poštom gospođi Ana Mariji Jakelić na adresu anamarija.jakelic@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 110, s naznakom "za gospođu Ana Mariju Jakelić".

Obrazac prijave

Obrazac prijave dostupan je ovdje: .doc; .pdf
Broj mjesta na radionici je ograničen (15) stoga molimo što raniju prijavu.

Kotizacija

Kotizacija za sudjelovanje na radionici za zdravstvene radnike, sveučilišne djelatnike i studente iznosi 500,00 kn + PDV = 625,00 kn, za regulatorna tijela 600,00 kn + PDV = 750,00 kn, a za nositelje odobrenja i ostale 1.000,00 kn + PDV = 1.250,00 kn.

Uplata kotizacije

Nakon prijave, uplata kotizacije obavit će se isključivo putem predračuna koji će sudioniku biti dostavljen poštom/telefaksom na kontakte naznačene u prijavi (u prijavnici je potrebno naznačiti način na koji želite primiti predračun za plaćanje kotizacije).

Kopiju uplatnice potrebno je dostaviti gospođi Ana Mariji Jakelić elektroničkom poštom na adresu anamarija.jakelic@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 110, s naznakom "za gospođu Ana Mariju Jakelić".

Odustajanje od sudjelovanja

U slučaju nemogućnosti dolaska, prijavljeni sudionik treba obavijestiti gospođu Ana Mariju Jakelić na 01/4884 107.
U slučaju da prijavljeni sudionik nije u mogućnosti prisustvovati radionici, moguće je osigurati zamjenu iz iste tvrtke, o čemu je potrebno pravovremeno dostaviti obavijest gospođi Jakelić.

Povratak