Novosti i edukacije

Konferencija „ISPOR Warsaw 2019“

U Varšavi će se 27. i 28. ožujka 2019. godine održati konferencija "ISPOR Warsaw 2019" u organizaciji Stručnog društva za ekonomiku zdravstva i istraživanje ishoda (ISPOR).

ISPOR Warsaw 2019 pružit će mogućnosti za sudjelovanje u raspravama s ključnim zainteresiranim stranama na području ekonomike zdravstva i istraživanje ishoda te vodećim stručnjacima iz zemalja Europe i svijeta. Konferencija će pružiti priliku za razmjenu stavova sudionika iz područja industrije, izrade politika, regulative, medicinske struke, istraživanja, akademske zajednice i relevantnih nacionalnih medicinskih/zdravstvenih udruženja. Konferencija uključuje obrazovne simpozije, sastanke ISPOR-a srednje i istočne Europe i regionalnih ogranaka, izložbu te konferenciju koja će se baviti pitanjima zdravstvene politike zajedničke procjene zdravstvenih tehnologija, javnom nabavom i određivanjem cijena lijekova u Europi.

Među institucijama koje pružaju podršku održavanju ove konferencije je i hrvatska Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED).

Više informacija dostupno je na internetskim stranicama ISPOR-a, odnosno ovdje.

Osnovan 1995. godine, ISPOR je vodeće svjetsko stručno društvo na području ekonomike zdravstva i istraživanja ishoda, s preko 20 000 članova iz više od 120 zemalja. Posvećen znanstvenoj i istraživačkoj izvrsnosti, ISPOR jača integritet, napredak i razumijevanje ekonomike zdravlja i istraživanja rezultata među istraživačima, razvojnim inženjerima zdravstvenih tehnologija i ocjeniteljima, regulatorima, ekonomistima u zdravstvu, kreatorima politike zdravstvene skrbi, obveznicima, pružateljima usluga, pacijentima i široj javnosti.

Povratak