Novosti i edukacije

COVID-19

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) pomno prati situaciju epidemijskog i pandemijskog širenja bolesti COVID-19 te sukladno potrebi poduzima odgovarajuće mjere na području regulative, kao i praćenja dostupnosti i sigurnosti primjene lijekova i medicinskih proizvoda. Sve obavijesti koje HALMED objavljuje vezano uz epidemiju bolesti COVID-19 mogu se pronaći u nastavku.

Dodatne informacije dostupne su na internetskim stranicama relevantnih tijela:

Poslovi vezani uz pisarnicu HALMED-a i održavanje sastanaka za vrijeme epidemije bolesti COVID-19

10.07.2020.

Rad pisarnice i održavanje sastanaka odvijaju se u skladu s mjerama koje su na snazi zbog trenutačne epidemiološke situacije te u svrhu sprječavanja širenja bolesti COVID-19. Molimo sve posjetitelje pisarnice i sudionike sastanaka u prostorima HALMED-a da se pridržavaju preventivnih mjera navedenih u nastavku u svrhu zaštite sigurnosti i zdravlja posjetitelja i zaposlenika HALMED-a.

opširnije

Obavijest o nastavku rada pisarnice HALMED-a u punom radnom vremenu

20.05.2020.

Od 25. svibnja 2020. godine pisarnica HALMED-a ponovno je otvorena za primanje stranaka u punom radnom vremenu, svakim radnim danom od 8.00 do 15.30.

Rad pisarnice nastavlja se odvijati u skladu s mjerama koje su na snazi zbog trenutačne epidemiološke situacije te u svrhu sprječavanja širenja bolesti COVID-19.

Svi posjetitelji pisarnice HALMED-a dužni su pridržavati se preventivnih mjera navedenih u nastavku obavijesti.

opširnije