Novosti i edukacije

U rubrici Pristupanje Hrvatske EU otvorena podrubrika: Lijekovi odobreni postupkom međusobnog priznavanja (MRP), decentraliziranim postupkom (DCP) i nacionalnim postupkom (NP)

03.07.2012.

U sklopu rubrike PRISTUPANJE HRVATSKE EUROPSKOJ UNIJI - Upute za nositelje odobrenja na internetskim stranicama Agencije za lijekove i medicinske proizvode otvorena je nova podrubrika pod nazivom Lijekovi odobreni postupkom međusobnog priznavanja (MRP), decentraliziranim postupkom (DCP) i nacionalnim postupkom (NP).

Nova podrubrika sadrži korisne upute nositeljima odobrenja vezane uz MRP, DCP i NP postupke davanja odobrenja za stavljanje lijeka u promet. Odgovori na pitanja koje donosimo u ovoj rubrici HALMED-u su potvrđeni na sastanku Koordinacijske grupe za postupak međusobnog priznavanja i decentralizirani postupak za humane lijekove (CMDh).

U sklopu navedene rubrike ranije su objavljene informacije koje se odnose na odobravanje lijekova centraliziranim postupkom. Rubrika će se redovito ažurirati i dopunjavati novim informacijama.

Povratak