Novosti i edukacije

Webinar o cjepivima i cijepljenju protiv bolesti COVID-19

26.01.2021.

U sklopu javnozdravstvene kampanje "Imaš znanje, budi primjer!”, u srijedu 27. siječnja 2021. godine s početkom u 18 sati održat će se webinar "Vrhunski hrvatski stručnjaci o cijepljenju protiv COVID-19", koji je namijenjen informiranju zdravstvenih radnika i javnosti o cjepivima i cijepljenju protiv virusa SARS-CoV-2.

U okviru predmetnog webinara, predstavnica HALMED-a dr. sc. Nikica Mirošević Skvrce, mag. pharm., održat će stručno predavanje o regulatornim procesima i odobravanju cjepiva protiv bolesti COVID-19, prof. dr. sc. Goran Tešović, dr. med., predstavit će kliničke perspektive i istraživanja o cijepljenju protiv COVID-19, dok će dr. sc. Bernard Kaić, prim. dr. med., govoriti o epidemiološkoj perspektivi i istraživanjima o cijepljenju protiv bolesti COVID-19.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a nakon stručnih predavanja predviđeno je 60 minuta za pitanja sudionika.

Dodatne informacije o webinaru i postupku prijave za sudjelovanje zdravstvenih radnika dostupne su ovdje. Podaci za pristupanje webinaru za ostalu zainteresiranu javnost bit će objavljeni na društvenomrežnim kanalima zdravstvenih komora.

Javnozdravstvenu kampanju "Imaš znanje, budi primjer!" uz podršku HALMED-a i niza drugih institucija i udruženja zdravstvenih radnika provodi devet zdravstvenih komora; Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora dentalne medicine, Hrvatska komora medicinskih biokemičara, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja, Hrvatska komora psihologa, Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Hrvatska liječnička komora i Hrvatska ljekarnička komora.

Više informacija o kampanji dostupno je u obavijesti HALMED-a, odnosno ovdje.

Povratak