Novosti i edukacije

Webinar o zdravstvenim radnicima u borbi protiv bolesti COVID-19

17.02.2021.

U sklopu javnozdravstvene kampanje "Imaš znanje, budi primjer!”, u četvrtak 18. veljače 2021. godine s početkom u 18 sati održat će se webinar "Zdravstveni djelatnici u borbi s COVID- 19", koji je namijenjen informiranju zdravstvenih radnika i javnosti o virusu SARS-CoV-2, odnosno radu u uvjetima pandemije.

U okviru predmetnog webinara, specijalist ginekologije i porodništva Boris Ujević, prim. dr.med., pružit će odgovore na ključna pitanja o cijepljenju trudnica i dojilja. Sudionici webinara su i fizioterapeutkinja Iva Lončarić Kelečić, dipl. physioth., radiološka tehnologinja Monika Likić, mag. radiol. tech., predstojnica Katedre za zdravstvenu i kliničku psihologiju s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu dr.sc. Anita Lauri Korajlija, glavna sestra Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević Danijela Miše, mag.med.techn. i primalja Banana Kunina, bacc.obs. Moderatori webinara su dr. sc. Biljana Kurtović, magistra sestrinstva i dopredsjednik Hrvatske komore fizioterapeuta Zoran Filipović, bacc. physioth.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Dodatne informacije o webinaru i postupku prijave za sudjelovanje zdravstvenih radnika dostupne su ovdje. Podaci za pristupanje webinaru za ostalu zainteresiranu javnost bit će objavljeni na društvenomrežnim kanalima zdravstvenih komora.

Prethodno održani webinar "Vrhunski hrvatski stručnjaci o cijepljenju protiv COVID-19" dostupan je ovdje.

Javnozdravstvenu kampanju "Imaš znanje, budi primjer!" uz podršku HALMED-a i niza drugih institucija i udruženja zdravstvenih radnika provodi devet zdravstvenih komora; Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora dentalne medicine, Hrvatska komora medicinskih biokemičara, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja, Hrvatska komora psihologa, Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Hrvatska liječnička komora i Hrvatska ljekarnička komora.

Više informacija o kampanji dostupno je u obavijesti HALMED-a, odnosno ovdje.

Povratak