Novosti i edukacije

Predstavnici HALMED-a boravili u posjetu OMCL-u Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine u Sarajevu

08.05.2024.

Delegacija Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) pod vodstvom ravnatelja prof. Siniše Tomića, u kojoj su sudjelovali predstavnici Odjela službenog laboratorija za provjeru lijekova - OMCL te dvoje ocjenitelja dokumentacije o lijeku iz HALMED-a, u razdoblju od 22. do 24. travnja 2024. godine boravila je u službenom posjetu kontrolnom laboratoriju Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine (ALMBiH) u Sarajevu.

Uz djelatnike laboratorija HALMED-a i ALMBiH-a, susretu su prisustvovali direktorica ALMBiH-a, prim. mr. pharm. Nataša Grubiša, zamjenica direktora mr. pharm. Sabina Bešlagić, spec., pomoćnik direktora za kontrolu lijekova prof. dr. sc. Alija Uzunović, mr. pharm. spec. te pomoćnica direktora za pravne i opće poslove dr. sc. Biljana Tubić.

Svrha službenog posjeta bila je međusobna razmjena iskustava te osnaživanje odnosa dvaju regulatornih tijela. Tijekom posjeta, djelatnici HALMED-a obišli su kontrolni laboratorij ALMBiH-a te su sudjelovali na radionicama i okruglom stolu gdje su razmijenili iskustva iz svakodnevnog rada. Ovim je posjetom HALMED pružio punu podršku radu, kontinuiranom razvoju stručnosti i unaprjeđenju kapaciteta Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine.

Fotogalerija

Predstavnici HALMED-a boravili u posjetu OMCL-u Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine u Sarajevu
Povratak