O HALMED-u

Rezultati natječaja

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 12. srpnja 2021. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto inspektora dobre proizvođačke prakse u Odsjeku za inspekcijske poslove u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Lena Tenčić, mag.pharm., univ.mag.pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 2. kolovoza 2021. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto glavnog koordinatora za cijene lijekova u Odsjeku za promet lijekovima i farmakoekonomiku u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Sanja Matić, mag.pharm., univ.mag.admin.sanit.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) donijela je Odluku o poništenju natječaja kojeg je objavila na portalu MojPosao.net 8. rujna 2021. godine, za radno mjesto višeg stručnog suradnika specijalista za programska rješenja u Odsjeku za informatičke poslove u Odjelu za pravne, ekonomske, informacijske i opće poslove.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 2. kolovoza 2021. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za inspekcijske poslove u Odsjeku za inspekcijske poslove u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto su odabrani kandidati Mislav Smolčić, mag.biootech. in med. i Karlo Šurlina, mag.pharm.inv.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) donijela je Odluku o poništenju natječaja kojeg je objavila na portalu MojPosao.net 14. srpnja 2021. godine, za radno mjesto višeg stručnog suradnika za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 12. svibnja 2021. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za biostatistiku u Uredu za znanstveni savjet u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Marina Krunić Goluban, mag.math.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 13. travnja 2021. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za pravne poslove u Odsjeku za pravne i opće poslove u Odjelu za pravne, ekonomske, informacijske i opće poslove. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabran kandidat Srećko Krivić, mag.iur.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 8. ožujka 2021. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog suradnika-specijaliste za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Melita Dumančić, dr.med.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 8. ožujka 2021. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto tehničkog radnika u Odsjeku za pravne i opće poslove u Odjelu za pravne, ekonomske, informacijske i opće poslove. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabran kandidat Bojan Šalić, univ.bacc.oec.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 11. siječnja 2021. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog suradnika-specijaliste za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Eva Šintić, mag.pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 8. prosinca 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za regulatorne poslove u Odsjeku za regulatorne poslove u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabran kandidat Ivan Meštrović, mag.pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 12. listopada 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg informatičkog referenta II stupnja u Odsjeku informatičke poslove u Odjelu za pravne, ekonomske, informacijske i opće poslove. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabran kandidat Tomislav Pleše, univ.bacc.ing.comp.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) donijela je Odluku o poništenju natječaja kojeg je objavila na portalu MojPosao.net 12. listopada 2020. godine, za radno mjesto višeg stručnog suradnika za pravne poslove I stupnja u Odsjeku za pravne i opće poslove u Odjelu za pravne, ekonomske, informacijske i opće poslove.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) donijela je Odluku o poništenju natječaja kojeg je objavila na portalu MojPosao.net 12. listopada 2020. godine, za radno mjesto višeg informatičkog referenta I stupnja u Odsjeku za informatičke poslove u Odjelu za pravne, ekonomske, informacijske i opće poslove.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 1. listopada 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za farmakoekonomiku i potrošnju lijekova u Odsjeku za promet lijekovima i farmakoekonomiku u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Desiree-Željka Brkić, mag.pharm.inv.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 1. listopada 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za inspekcijske poslove u Odsjeku za inspekcijske poslove u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabran kandidat Antonio Barišić, mag. chem.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 2. srpnja 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog suradnika-specijalista za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Nina Lalić, mag. pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 21. veljače 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog suradnika specijalista za programska rješenja u Odsjeku informatičke poslove u Odjelu za pravne, ekonomske, informacijske i opće poslove. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Maja Fatiga, dipl. inf.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 14. veljače 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog/e savjetnika/ice za ocjenu nekliničke i kliničke dokumentacije lijeka u Odsjeku za ocjenu sigurnosti i djelotvornosti lijekova u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja dr. sc. Višnja Drinovac Vlah, mag. pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 3. veljače 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto administrativnog referenta za promet lijekovima III stupnja u Odsjeku za promet lijekovima i farmakoekonomiku u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Marijana Cvrlje.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 16. siječnja 2020. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg/e stručnog/e savjetnika/ice-specijalista I za ocjenu nekliničke i kliničke dokumentacije lijeka u Odsjeku za ocjenu sigurnosti i djelotvornosti lijekova u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Tihana Šlezak, dr. med., spec.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 27. prosinca 2019. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto savjetnika za regulatornu znanost u Uredu ravnatelja u Ravnateljstvu. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja dr. sc. Vedrana Aljinović-Vučić, mr. pharm., dipl. ing. med. biokem.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 30. rujna 2019. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg/e stručnog/e savjetnika/ice-specijalista I za ocjenu dokumentacije o kakvoći lijeka u Odsjeku za ocjenu kakvoće lijekova u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Ružica Tolić, mag. pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) donijela je Odluku o poništenju natječaja kojeg je objavila na portalu MojPosao.net 7. studenog 2019. godine, za radno mjesto višeg stručnog suradnika-specijalista za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 7. kolovoza 2019. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto glavnog/e koordinatora/ice za informiranje u farmakovigilanciji u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Iva Kuliš, mag. pharm., univ. spec. oec.

Na vrh stranice