Novosti i edukacije

Radionica: "Regulatorni okvir u prometu lijekovima"

U organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) u Zagrebu će se održati radionica "Regulatorni okvir u prometu lijekovima". Riječ je o jednoj u nizu radionica koje su se provodile tijekom 2014. godine stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji još nisu prisustvovali navedenim radionicama, kao i one koji žele dodatno utvrditi svoje znanje iz ovog područja da se prijave za sudjelovanje. Radionica će se održati u svibnju 2015. godine, u prostorijama HALMED-a, na adresi Ksaverska cesta 4. Točni datumi održavanja radionice bit će objavljeni naknadno, ovisno o broju prijavljenih polaznika.

Teme koje će biti obrađene ovom radionicom su iz sljedećih područja:
1. Dobra praksa u prometu lijeka na veliko
2. Davanje dozvole za promet lijeka na veliko, dozvole za posredovanje lijekovima te potvrde o dobroj praksi u prometu lijekovima na veliko; evidencija fizičkih i pravnih osoba sa sjedištem izvan Republike Hrvatske u drugoj zemlji članici Europske unije koji obavljaju djelatnosti prometa na veliko ili posredovanja lijekovima na području Republike Hrvatske
3. Opskrba hrvatskog tržišta lijekovima
4. Paralelni uvoz i paralelni promet lijeka
5. Krivotvoreni lijekovi

Prijava za sudjelovanje
Molimo Vas da ispunjeni obrazac prijave za sudjelovanje dostavite elektroničkom poštom gospođi Ana Mariji Jakelić na adresu anamarija.jakelic@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 110, s naznakom da je za gospođu Ana Mariju Jakelić.

Obrazac prijave
Obrazac prijave dostupan je ovdje: .doc; .pdf
Broj mjesta na radionici je ograničen (15) stoga molimo što raniju prijavu.

Kotizacija
Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 1000,00 kn + PDV = 1250,00 kn

Uplata kotizacije
Nakon prijave, uplata kotizacije obavit će se isključivo putem predračuna koji će sudioniku biti dostavljen poštom/telefaksom na kontakte naznačene u prijavi (u prijavnici je potrebno naznačiti način na koji želite primiti predračun za plaćanje kotizacije).

Kopiju uplatnice potrebno je dostaviti gospođi Ana Mariji Jakelić elektroničkom poštom na adresu anamarija.jakelic@halmed.hr ili telefaksom na broj 01/4884 110, s naznakom da je za gospođu Ana Mariju Jakelić.

Odustajanje od sudjelovanja
U slučaju nemogućnosti dolaska, prijavljeni sudionik treba obavijestiti gospođu Ana Mariji Jakelić na 01/4884 107.
U slučaju da prijavljeni sudionik nije u mogućnosti prisustvovati radionici, moguće je osigurati zamjenu iz iste tvrtke, o čemu je potrebno pravovremeno obavijestiti gospođu Ana Mariju Jakelić.

Prijava

Osobni podaci

Podaci za kontakt

Podaci o platitelju

Polja označena zvjezdicom (*) obavezno ispunite

Na vrh stranicePovratak