O HALMED-u

Komunikacija s korisnicima

Pitanja i komentari korisnika

Korisnici naših usluga i svi drugi zainteresirani mogu nam uputiti svoje mišljenje ili upite putem kontakt obrasca u dijelu naših internetskih stranica Pišite nam. Dodatno, u dijelu Kontakti navedeni su kontaktni podaci voditelja odjela i odsjeka, kao i djelatnika zaduženih za pojedina područja iz djelokruga našeg rada.

Zahvaljujemo svim ispitanicima na sudjelovanju u do sada provedenim anketama, kao i na konstruktivnim prijedlozima, komentarima i pohvalama.

Korisnici naših usluga koji žele sudjelovati u ovogodišnjoj anketi o zadovoljstvu korisnika mogu se prijaviti slanjem e-poruke na halmed@halmed.hr s naznakom "Zadovoljstvo korisnika uslugama HALMED-a". Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca u dijelu Pišite nam.

Newsletter i RSS

Uz posjet našim internetskim stranicama, korisnici će se na brz i jednostavan način informirati o novostima u vezi s HALMED-ovim aktivnostima ukoliko se registriraju za primanje besplatnog newslettera Agencije. Jednostavno informiranje o aktualnostima o HALMED-u te našim predavanjima i radionicama omogućava i RSS (protokol za automatsko preuzimanje informacija s web stranica).